0

Uw winkelmandje is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Speciaal voor de kinderen verkopen wij junior dekbedden. Waar een éénpersoons dekbed al gauw toch iets te groot is, waardoor je kleine prins of prinses bedolven raakt, is dat met een junior dekbed (120 x 150 cm) niet het geval. Ook is het natuurlijk van belang dat kinderen goed slapen, zodat ze zich goed kunnen ontwikkelen. Geen koude voeten, maar ook geen dekbed wat half op de grond valt.

Dekbed Maat Junior

Junior dekbedden worden gemaakt in één afmeting. Dit is 120 x 150 cm. Gemiddeld zijn jongens en meisjes rond hun 12e levensjaar zo’n 150 cm lang. Het dekbed is tot deze lengte sowieso te gebruiken. Worden de kinderen langer, dan is het aan te raden om over te stappen op een volwassen dekbed, zodat ze geen koude voeten krijgen of in vreemde houdingen gaan liggen om het warm te houden. Uiteraard is het ook aan te raden om een ander dekbed aan te schaffen, als uw kind een groter (volwassen) bed krijgt.

Merken

Wij hebben slechts één merk in ons assortiment wat nog junior dekbedden aanbiedt. Dit is het merk Cinderella. Cinderella biedt hoogwaardige dekbedden, die met zorg worden gemaakt.

Gemakkelijker zoeken op onze website met filters

Door gebruik te maken van filters, kunt u makkelijker zoeken op onze website. Aan de rechterzijde kunt u verschillende selecties maken.

Lees meer

Filters

Prijs
Min: €0
Max: €150
Soort
  • Enkel
  • 4-Seizoenen
Materiaal
  • Katoen
  • Percal katoen
  • Synthetisch
Maat
  • Kinder