Bespreien

In ons assortiment vind je bedspreien van 100% katoen, micropercal en gemengd katoen. Katoen is een natuurlijk product wat goed ademt en koel aanvoelt.

Geen producten gevonden...
Bespreien

Om je slaapkamer een luxe uitstraling te geven, je wat extra warmte wilt of gewoon omdat je het mooi vindt, bieden wij verschillende prachtige bedspreien aan. De bedspreien zijn te verkrijgen in verschillende basiskleuren als antraciet, crème, wit en taupe zodat ze in elke slaapkamer passen.

Materiaal

In ons assortiment vind je bedspreien van 100% katoen, micropercal en gemengd katoen. Katoen is een natuurlijk product wat goed ademt en koel aanvoelt. Micropercal is een synthetische stof gemaakt van polyester en polyamide (nylon) en voelt daardoor gladder aan. 

Maat

De bedspreien zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De micropercal beddenspreien van Sleeptime hebben een afmeting van 260x250 cm en worden geleverd inclusief 2 bijpassende kussenslopen. Mocht dit niet het geval zijn, dan staat het bij de specificaties van het product vermeld.

De bedspreien van katoen en gemengd katoen van Fancy Embroidery zijn verkrijgbaar in de maten 180x270, 230x270 en 270x270 cm. Hierin wordt dus een onderscheid gemaakt tussen éénpersoons, tweepersoons en lits-jumeaux.