Merken Dekbedden

In het assortiment hebben we vele verschillende merken dekbedden. Elk merk heeft unieke eigenschappen. De merken Cinderella, Deltex, Sanidor en Walra worden in Nederland gefabriceerd.

Merken Dekbedden

Om ervoor te zorgen dat er voor ieder wat wils is, bieden wij dekbedden van verschillende merken aan. De verschillende merken bieden dekbedden met verschillende vullingen en eigenschappen aan. Hierdoor zit er altijd wel iets bij wat aan jouw wensen voldoet.

De merken die wij momenteel aanbieden zijn Cinderella, Deltex, Modena, PrimaViera Deluxe, Sanidor, Sleeptime en Walra. Cinderella en Walra zijn in Nederland erg bekende merken en biedt een hele goede kwaliteit. De merken Deltex, Cinderella, Sanidor en Walra worden in Nederland geproduceerd.

Modena biedt dekbedden gevuld met dons. Sanidor dekbedden zijn anti allergisch. De overige merken bieden meerdere soorten dekbedden aan en ook verschillende vullingen.

Soort

Er zijn verschillende soorten dekbedden te verkrijgen. Je kunt kiezen uit een enkel, zomer of 4-seizoenen dekbed. Een enkel dekbed is erg geschikt voor slaapkamers waar de temperatuur het hele jaar door vrijwel gelijk is. Een zomer dekbed is speciaal voor de warmere nachten. Een 4-seizoenen dekbed bestaat uit twee aparte delen. Een zomer- en een herfstdeel. De delen kunnen afzonderlijk en samen gebruikt worden zodat je het in elk seizoen lekker warm hebt.

Maat

Naast het soort dekbed, kun je natuurlijk ook kiezen uit verschillende maten. De maten die wij aanbieden zijn 100x135, 120x150, 140x200, 140x220, 200x200, 200x220, 240x200, 240x220 en 260x220 cm. Hier zitten speciale dekbedden voor een ledikant of junior bed bij, maar ook Duitse maten en verder natuurlijk éénpersoons, tweepersoons, lits-jumeaux en een extra brede lits-jumeaux.

Vulling

De dekbedden zijn gevuld met verschillende materialen. In ons assortiment vind je vullingen terug van bamboe, dons, veren, wol, katoen en synthetische vezels. Elke vulling heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voor- en nadelen. Om je hier wegwijs in te maken hebben wij een blog geschreven over de verschillende materialen. Klik hier om deze te lezen.