Deltex dekbedden

Deltex is een Nederlands merk wat dekbedden produceert met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Verkrijgbaar als enkel, 4-seizoenen en zomer dekbed in verschillende materialen.

Geen producten gevonden...
Deltex dekbedden

De Deltex dekbedden worden al vele jaren in Nederland geproduceerd. Hierdoor wordt er een goede kwaliteit geboden die ook gewaarborgd blijft. Deltex dekbedden hebben ook een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Soort

Er zijn verschillende soorten dekbedden van Deltex te verkrijgen. Je kunt kiezen uit een enkel, zomer of 4-seizoenen dekbed. Een enkel dekbed is erg geschikt voor slaapkamers waar de temperatuur het hele jaar door vrijwel gelijk is. Een zomer dekbed is speciaal voor de warmere nachten. Een 4-seizoenen dekbed bestaat uit twee aparte delen. Een zomer- en een herfstdeel. De delen kunnen afzonderlijk en samen gebruikt worden zodat je het in elk seizoen lekker warm hebt.

Maat

Naast het soort dekbed, kun je natuurlijk ook kiezen uit verschillende maten. De maten die wij binnen het merk Deltex aanbieden zijn 140x200, 140x220, 200x200, 240x200 en 240x220 cm. Dit zijn éénpersoons, tweepersoons en lits-jumeaux dekbedden met verschillende lengtematen. Weet je niet goed welke maat je moet kiezen? Lees dan onze blog met advies over dekbed en dekbedovertrek maten.

Vulling

De dekbedden van Cinderella zijn gevuld met verschillende materialen. In het assortiment vind je vullingen terug van wol, katoen en synthetische vezels. Elke vulling heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voor- en nadelen. Om je hier wegwijs in te maken hebben wij een blog geschreven over de verschillende materialen. Klik hier om deze te lezen.

Filters

Om het zoeken zo makkelijk mogelijk te maken, kun je gebruik maken van filters. De filters zie je aan de linkerkant op de website. Je kunt een filter gebruiken om de maat naar jouw keuze aan te klikken.Ook kun je de door jou gewenste vulling en het soort dekbed aanklikken.  Zo zie je alleen de dekbedden in de door jou gekozen maat en met de door jou gekozen vulling.