Primaviera DeLuxe dekbedden

PrimaViera dekbedden zijn van goede kwaliteit voor een lage prijs. De vulling is van natuurlijke producten met een micropercal tijk. Ze houden warmte goed vast en zijn erg comfortabel.

Geen producten gevonden...
Primaviera DeLuxe dekbedden

Dekbedden van het merk PrimaViera DeLuxe zijn gevuld met natuurlijke producten. De dekbedden zijn van goede kwaliteit. Doordat er een tijk van micropercal om heen zit, is dit dekbed over het algemeen voordeliger dan andere dekbedden met dezelfde vulling.

Soort

Er zijn verschillende soorten dekbedden van PrimaViera Deluxe te verkrijgen. Je kunt kiezen uit een enkel of 4-seizoenen dekbed. Een enkel dekbed is erg geschikt voor slaapkamers waar de temperatuur het hele jaar door vrijwel gelijk is. Een 4-seizoenen dekbed bestaat uit twee aparte delen. Een zomer- en een herfstdeel. De delen kunnen afzonderlijk en samen gebruikt worden zodat je het in elk seizoen lekker warm hebt.

Maat

Naast het soort dekbed, kun je natuurlijk ook kiezen uit verschillende maten. De maten die wij binnen het merk PrimaViera Deluxe aanbieden zijn 140x200, 140x220, 200x200, 200x220, 240x200 en 240x220 cm. Dit zijn éénpersoons, tweepersoons en lits-jumeaux dekbedden met verschillende lengtematen. Weet je niet goed welke maat je moet kiezen? Lees dan onze blog met advies over dekbed en dekbedovertrek maten.

Vulling

De dekbedden van PrimaViera Deluxe zijn gevuld met eendendons, eendenveren of een combinatie van beide. Hoe hoger het percentage dons, hoe lichter het dekbed aan zal voelen. Hoe hoger het percentage veren, hoe zwaarder het dus aanvoelt. Elke vulling heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voor- en nadelen. Om je hier wegwijs in te maken hebben wij een blog geschreven over de verschillende materialen. Klik hier om deze te lezen.

Filters

Om het zoeken zo makkelijk mogelijk te maken, kun je gebruik maken van filters. De filters zie je aan de linkerkant op de website. Je kunt een filter gebruiken om de maat naar jouw keuze aan te klikken.Ook kun je de door jou gewenste vulling en het soort dekbed aanklikken.  Zo zie je alleen de dekbedden in de door jou gekozen maat en met de door jou gekozen vulling.