Sanidor dekbedden

Sanidor dekbedden zijn uitermate geschikt voor mensen met een allergie voor huisstofmijt, verschillende bacteriën en / of schimmels. De dekbedden kunnen gewassen worden in de wasmachine op het kookwas programma.

Geen producten gevonden...
Sanidor dekbedden

De dekbedden van Sanidor worden in Nederland geproduceerd. Dit heeft als voordeel dat de lijnen kort zijn en de kwaliteit goed gewaarborgd blijft. Daarnaast zijn de dekbedden erg geschikt voor mensen met een allergie voor bijvoorbeeld huisstofmijt of voor mensen die gevoelig zijn voor verschillende bacteriën of schimmels. De dekbedden van Sanidor kunnen namelijk gewassen worden in de wasmachine op hoge temperaturen.

Soort

Er zijn verschillende soorten dekbedden van Sanidor te verkrijgen. Je kunt kiezen uit een enkel of 4-seizoenen dekbed. Een enkel dekbed is erg geschikt voor slaapkamers waar de temperatuur het hele jaar door vrijwel gelijk is. Een 4-seizoenen dekbed bestaat uit twee aparte delen. Een zomer- en een herfstdeel. De delen kunnen afzonderlijk en samen gebruikt worden zodat je het in elk seizoen lekker warm hebt.

Maat

Naast het soort dekbed, kun je natuurlijk ook kiezen uit verschillende maten. De maten die wij binnen het merk Deltex aanbieden zijn 140x200, 140x220, 200x200, 240x200 en 240x220 cm. Dit zijn éénpersoons, tweepersoons en lits-jumeaux dekbedden met verschillende lengtematen. Weet je niet goed welke maat je moet kiezen? Lees dan onze blog met advies over dekbed en dekbedovertrek maten.

Vulling

De dekbedden van Sanidor zijn gevuld met Trevira Fill Bioactive vezels. Deze vezels zijn speciaal voor Sanidor ontwikkelt en bevatten zilverionen die ervoor zorgen dat de groei van huismijt, bacteriën en schimmels wordt geremd. Onaangename geurtjes worden ook voorkomen. De werking van de zilverionen wordt niet beïnvloed door intensief gebruik en / of wassen. Elke vulling heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voor- en nadelen. Om je hier wegwijs in te maken hebben wij een blog geschreven over de verschillende materialen. Klik hier om deze te lezen.

Filters

Om het zoeken zo makkelijk mogelijk te maken, kun je gebruik maken van filters. De filters zie je aan de linkerkant op de website. Je kunt een filter gebruiken om de maat naar jouw keuze aan te klikken.Ook kun je de door jou gewenste vulling en het soort dekbed aanklikken.  Zo zie je alleen de dekbedden in de door jou gekozen maat en met de door jou gekozen vulling.