Sleeptime dekbedden

Sleeptime dekbedden zijn van goede kwaliteit en hebben verschillende vullingen als synthetische vezels en wol. Ze zijn verkrijgbaar als enkel en 4-seizoenen dekbed.

Geen producten gevonden...
Sleeptime dekbedden

Sleeptime dekbedden hebben verschillende vullingen en ook verschillende tijken. Sleeptime is een relatief goedkoop merk met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Sleeptime dekbedden kunnen minder lang meegaan als bijvoorbeeld een dekbed van Cinderella of Deltex.

Soort

Er zijn verschillende soorten dekbedden van Sleeptime te verkrijgen. Je kunt kiezen uit een enkel of 4-seizoenen dekbed. Een enkel dekbed is erg geschikt voor slaapkamers waar de temperatuur het hele jaar door vrijwel gelijk is. Een 4-seizoenen dekbed bestaat uit twee aparte delen. Een zomer- en een herfstdeel. De delen kunnen afzonderlijk en samen gebruikt worden zodat je het in elk seizoen lekker warm hebt.

Maat

Naast het soort dekbed, kun je natuurlijk ook kiezen uit verschillende maten. De maten die wij binnen het merk Deltex aanbieden zijn 140x200, 140x220, 200x200, 200x220, 240x200, 240x220 cm en 260x220 cm. Dit zijn éénpersoons, tweepersoons en lits-jumeaux dekbedden met verschillende lengtematen. Weet je niet goed welke maat je moet kiezen? Lees dan onze blog met advies over dekbed en dekbedovertrek maten.

Vulling

De dekbedden van Sleeptime zijn gevuld met synthetische vezels of wol. Elke vulling heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voor- en nadelen. Om je hier wegwijs in te maken hebben wij een blog geschreven over de verschillende materialen. Klik hier om deze te lezen.

Filters

Om het zoeken zo makkelijk mogelijk te maken, kun je gebruik maken van filters. De filters zie je aan de linkerkant op de website. Je kunt een filter gebruiken om de maat naar jouw keuze aan te klikken.Ook kun je de door jou gewenste vulling en het soort dekbed aanklikken.  Zo zie je alleen de dekbedden in de door jou gekozen maat en met de door jou gekozen vulling.