Walra Dekbedden

Dekbedden van Walra zijn een begrip in Nederland. Samen met het merk Cinderella zijn dit wellicht de 2 meest bekende merken in de wereld van het beddengoed.

Geen producten gevonden...
Walra Dekbedden

Walra is opgericht in 1873 en werkte toentertijd met directe verkoop. Adviseuses gingen bij de mensen thuis langs om de complete linnenuitzet te verkopen aan de familie van de aanstaande bruid. Tegenwoordig gaat de verkoop via fysieke winkels en natuurlijk webwinkels.

Soort

Walra heeft 4 verschillende soorten 4-seizoenen dekbedden in het assortiment. De 4-seizoenen dekbedden bestaan allemaal uit 2 losse dekbedden die zowel apart als samen gebruikt kunnen worden. Het verschil zit hem in de vulling en de tijk.

Vulling en tijk

De dekbedden van Walra zijn gevuld met katoenen vezels, synthetische vezels of dons. Elke vulling heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Hierdoor is er voor ieder wat wils. Wil je juist een licht of een wat zwaarder dekbed, een synthetisch of een natuurlijk dekbed? Er is genoeg keus, want over smaak valt niet te twisten. Voor meer informatie over de verschillende vullingen kun je het beste onze blog lezen.

De tijk is gemaakt van 100% katoen of van katoen gemengd met polyester. Hierbij geldt dat het een niet per se beter is dan het ander, maar eerder een kwestie is van persoonlijke voorkeur.

Maat

Naast dat je kunt kiezen uit verschillende vullingen, is de maat ook niet onbelangrijk. Binnen de dekbedden serie van Walra vind je de maten 140x200 cm, 140x220 cm, 200x200 cm en 240x220 cm terug. Dit zijn 2 éénpersoons dekbedden met een verschillende lengtemaat, een tweepersoons en een lits-jumeaux dekbed. Wil je advies over welke maat je het beste kunt kiezen? Lees dan onze blog.

Filters

Om het zoeken zo makkelijk mogelijk te maken, kun je gebruik maken van filters. De filters zie je aan de linkerkant op de website. Je kunt een filter gebruiken om de maar naar jouw keuze aan te klikken. Ook kun je de door jou gewenste vulling en het soort dekbed aanklikken. Zo zie je alleen de dekbedden in de door jou gekozen maat, met de door jou gekozen vulling.