Zomer dekbedden

Speciaal voor de warmere maanden van het jaar verkopen wij deze zomer dekbedden. Vaak voorzien van een katoenen tijk en vulling van katoen of bamboe. Het vulgewicht is ongeveer 150 – 200 gram per m2.

Geen producten gevonden...
Zomer dekbedden

Speciaal voor de warmere zomermaanden bieden wij zomer dekbedden aan. Zomer dekbedden worden vaak voorzien van een katoenen tijk die goed ademt en vocht goed opneemt. De vulling is vaak van katoen of bamboe. Deze materialen zorgen er ook bij hogere temperaturen voor dat het dekbed koel aan blijft voelen. Bamboe is daarnaast ook nog eens van nature anti-allergeen en dus geschikt voor mensen met allergiën.

Een zomer dekbed heeft over het algemeen hetzelfde vulgewicht als een zomerdeel van een 4-seizoenen dekbed. Dit vulgewicht zit gemiddeld tussen de 150 en 200 gram per m2. Voor het exacte vulgewicht, kijk je bij de specificaties van het dekbed.

Maten

Zomer dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Éénpersoons dekbedden van 140x200 of 140x220 cm, tweepersoons dekbedden van 200x200 of 200x220 cm of lits-jumeaux dekbedden van 240x200, 240x220 of 260x220 cm. Voor meer informatie over welke maat je het beste kunt kiezen, klik hier.

Vulling

De vullingen hebben allemaal verschillende eigenschappen. Bamboe, katoen, wol, dons en veren zijn natuurlijke producten, maar ééntje hiervan is van nature geschikt voor mensen met allergieën. Wol voelt zwaar aan, dons juist erg licht. Voor meer informatie over de verschillende vullingen en de voor- en nadelen, klik hier.

Merken

Om je te kunnen laten kiezen tussen verschillende materialen en maten, bieden wij ook verschillende merken dekbedden aan. De zomer dekbedden zijn verkrijgbaar van het topmerk Cinderella en van het merk Deltex. Hiernaast bieden we het 'goedkopere' merk Sleeptime aan. Voor meer informatie over de verschillende materialen en de bijbehorende voor- en nadelen, klik hier.

Filters

Om het zoeken zo makkelijk mogelijk te maken, kun je gebruik maken van filters. De filters zie je aan de linkerkant op de website. Als je een soort dekbed gekozen hebt, kun je daarna een filter gebruiken om de maat naar jouw keuze aan te klikken.Ook kun je de door jou gewenste vulling aanklikken.  Zo zie je alleen de dekbeddenin de door jou gekozen maat en met de door jou gekozen vulling.