Ledikant Dekbedovertrekken

In deze categorie vind je alle dekbedovertrekken geschikt voor een ledikant dekbed. De dekbedovertrekken zijn 100 x 135 cm en voorzien van een kleurrijke, fleurige print.

Geen producten gevonden...
Ledikant Dekbedovertrekken

Speciaal voor de kleintjes die nog in een ledikant slapen, of onder een ledikant dekbed, worden deze ledikant dekbedovertrekken gemaakt. De overtrekken hebben een afmeting van 100x135 cm, zodat jouw kleintje niet helemaal bedolven raakt onder een groot overtrek.

Advies over welke maat je het beste kunt kiezen, lees je in deze blog.

Materiaal

In ons assortiment vind je dekbedovertrekken van verschillende materialen terug. Zo is er voor ieder wat wils. Ieder materiaal heeft andere eigenschappen en voor- en nadelen. Deze hebben wij voor je op een rijtje gezet in deze blog.

De ledikant dekbedovertrekken zijn echter allemaal gemaakt van 100% katoen. Dit omdat katoen een natuurlijk product is, het heel goed ademt en ook heel goed vocht opneemt. Dit is bij kinderen erg belangrijk voor een goede nachtrust.

Merken

Ledikant dekbedovertrekken worden gemaakt door Duimelot. De dessins hebben vrij simpele ontwerpen met mooie, felle kleuren. Strepen, bloemetjes of ruitjes komen in het assortiment voor. Deze dessins passen in vele kinderkamers.

Filters

Om het zoeken zo makkelijk mogelijk te maken, kun je gebruik maken van filters. De filters zie je aan de linkerkant op de website. Als je een maat hebt gekozen, kun je daarna een filter gebruiken om een kleur te kiezen. Zo zie je alleen de dekbedovertrekken in de juiste maat en in de door jou gewenste kleur(en).