Dekbedovertrek Materiaal

Hieronder kunt u makkelijk uw gewenste materiaal kiezen. Vervolgens ziet u alleen dekbedovertrekken welke van dit materiaal zijn gemaakt. Wel zo makkelijk!

Dekbedovertrek Materiaal

Voor een goede nachtrust is het ook erg belangrijk om het juiste materiaal dekbedovertrek te kiezen. Veel mensen gebruiken geen lakens meer, dus het dekbedovertrek is wat jouw huid raakt. Om te voorkomen dat je meer gaat zweten, last van je huid krijgt of het simpelweg niet lekker slaapt, bieden wij verschillende materialen dekbedovertrekken aan. Wat voor de één fantastisch is, kan voor de ander een grote ergernis zijn. Daarom hebben wij de eigenschappen, voor- en nadelen van alle materialen voor je op een rijtje gezet in deze blog.

Dekbedovertrekken in ons assortiment zijn gemaakt van katoen, katoen satijn, micropercal, flanel, gemengd katoen, percalkatoen of twill katoen. Katoen is een natuurlijk product, evenals flanel. Micropercal is een synthetische stof en gemengd katoen heeft van beide wat. 

Maat

Dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in vele maten. Voor de kleintjes hebben we overtrekken van 100x135 cm, de peuter overtrekken hebben een afmeting van 120x150 cm. De éénpersoons dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in 140x200, 140x220. De tweepersoons overtrekken zijn 200x200 of 200x220 cm. De lits-jumeaux overtrekken zijn verkrijgbaar in de maten 240x200, 240x220, 260x220 en 270x220 cm. Advies over welke maat je het beste kunt kiezen vind je in deze blog.

Merken

Om je de keus te geven, bieden wij dekbedovertrekken van verschillende merken aan. In ons assortiment vind je onder andere de merken Aneeza, Disney, DreamHouse, Duimelot, Essara, Fancy Embroidery, Fortnite, PrimaViera Deluxe, Romanette, Satin d’Or, So Cute, Sofiben en Zensation. Elk merk heeft zijn eigen dessins.

Disney en Universal bieden prachtige gekleurde prints van de helden van nu als Frozen, Cars, Star Wars en Paw Patrol. Duimelot biedt vrolijke, gekleurde overtrekken voor de kleintjes. Satin d’Or en Romanette bieden simpele, elegante en prachtige designs van hoogstaande kwaliteit. Zensation en Fancy Embroidery hebben dekbedovertrekken in het assortiment in basiskleuren met een klassieke uitstraling. Sofiben biedt prachtige overtrekken met een handige rits zodat het verwisselen een koud kunstje wordt. So Cute is een jong merk wat gericht is op meidenkamers. Felle kleuren, romantische afbeeldingen en bloemen wisselen elkaar af.

Zoals je ziet valt er over ieder merk wel wat te zeggen. Uiteindelijk is het jouw smaak die de doorslag geeft, dus duik eens in ons assortiment om te kijken wat er voor jou bij zit.