Twill Katoen Dekbedovertrekken

Door een unieke weeftechniek wordt katoen zachter, voller en sterker gemaakt. Hierdoor kreukt het minder en ontstaat er een diagonaal gestreept patroon in de stof. Dit wordt twill katoen genoemd.

Geen producten gevonden...
Twill Katoen Dekbedovertrekken

Alle dekbedovertrekken van twill katoen staan in deze categorie. Stof krijgt de naam twill als er een speciale keperbinding wordt gebruikt bij het weven. In dit geval is 100% katoen geweven tot twill. Twill katoen voelt voller, dikker en zachter aan als gewoon katoen. Het is sterker en kreukt ook minder. Als je de stof van dichtbij bekijkt zie je een diagonaal gestreept effect in de stof terug. Twill katoen wordt ook vaak gebruikt voor bijvoorbeeld schorten en werkkleding.

Voor een goede nachtrust is het erg belangrijk om het juiste materiaal dekbedovertrek te kiezen. Veel mensen gebruiken geen lakens meer, dus het dekbedovertrek is wat jouw huid raakt. Om te voorkomen dat je meer gaat zweten, last van je huid krijgt of het simpelweg niet lekker slaapt, bieden wij verschillende materialen dekbedovertrekken aan. Wat voor de één fantastisch is, kan voor de ander een grote ergernis zijn. Daarom hebben wij de eigenschappen, voor- en nadelen van alle materialen voor je op een rijtje gezet in deze blog.

Maat

Twill katoenen dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in meerdere maten. De éénpersoons dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in de maat 140x220 cm. De tweepersoons overtrekken zijn 200x220 cm. De lits-jumeaux overtrekken zijn verkrijgbaar in de maat 240x220 cm. Advies over welke maat je het beste kunt kiezen vind je in deze blog.

Merken

Op dit moment hebben wij alleen twill katoenen dekbedovertrekken van PrimaViera Deluxe in ons assortiment. PrimaViera Deluxe biedt prachtige, tijdloze dessins in veel neutrale kleuren. Hierdoor passen de dessins in vele slaapkamers.

Uiteindelijk is het natuurlijk jouw smaak die de doorslag geeft, dus duik eens in ons assortiment om te kijken wat er voor jou bij zit.

Filters

Om het zoeken zo makkelijk mogelijk te maken, kun je gebruik maken van filters. De filters zie je aan de linkerkant op de website. Als je een materiaal hebt gekozen, kun je daarna een filter gebruiken om de maat naar jouw keuze aan te klikken en / of een kleur te selecteren. Zo zie je alleen de dekbedovertrekken van het door jou gekozen materiaal, in de juiste maat en in de door jou gewenste kleur(en).