Universal Dekbedovertrekken

In deze categorie vind je dekbedovertrekken terug met daarop helden van Universal zoals bijvoorbeeld de Minions uit Verschrikkelijke Ikke.

Geen producten gevonden...
Universal Dekbedovertrekken

Universal of Universal Studios, wie kent het niet. Bekend van vele films ‘The fast and the Furious’, ‘Despicable Me’, ‘Trolls’, ‘Kung Fu Panda’, ‘Madagascar’ en ‘Shrek’. Van verschillende van deze films worden ook prachtige dekbedovertrekken uitgebracht zodat jouw kleintje heerlijk wegdroomt over zijn of haar helden.

Het assortiment hierin wisselt uiteraard. Bij het uitkomen van een nieuwe (kinder) film worden ook nieuwe dekbedovertrekken uitgebracht.


Maat

De dekbedovertrekken van Universal zijn momenteel in één maat beschikbaar, 140 x 200 cm. Deze maat is ideaal voor de kinderen. Bij het overtrek wordt een kussensloop van 60 x 70 cm geleverd.

Advies over welke maat overtrek en / of dekbed je het beste kunt kiezen vind je in deze blog.


Materiaal

Onze kleintjes verdienen een goede kwaliteit beddengoed. Daarom worden de dekbedovertrekken van Universal gemaakt van 100% katoen. Katoen is een natuurlijk product, ademt goed, neemt vocht goed op en voelt lekker koel aan. Ideaal voor een kinderbed.

Ieder materiaal heeft andere eigenschappen en voor- en nadelen. Deze hebben wij voor je op een rijtje gezet in deze blog.


Filters

Om het zoeken zo makkelijk mogelijk te maken, kun je gebruik maken van filters. De filters zie je aan de rechterkant op de website. Als je een merk hebt gekozen, kun je daarna een filter gebruiken om de maat te specificeren, een materiaalsoort en / of een kleur te kiezen. Zo zie je alleen de dekbedovertrekken in de juiste maat, van het door jou gewenste materiaal en in de door jou gewenste kleur(en).