Dubbel Jersey Hoeslakens

Ruim assortiment dubbel jersey hoeslakens in diverse kleuren. Verkrijgbaar voor de éénpersoons, tweepersoons, lits-jumeaux maten en ook geschikt voor waterbedden!

Geen producten gevonden...
Dubbel Jersey Hoeslakens

Dubbel Jersey is een verzamelnaam voor stoffen met een bepaalde breibinding. Een speciale weeftechniek zorgt ervoor dat het katoen rekbaar wordt. Jersey wordt machinaal gefabriceerd. Door de rekbaarheid en het elastiek rondom de rand, is het hoeslaken gemakkelijk om het matras te trekken. Tevens zorgt het elastiek rondom ervoor dat het hoeslaken niet snel verschuift. Dubbel Jersey hoeslakens zijn extra sterk en zacht.

Dubbel Jersey hoeslakens zijn duurder dan gewone Jersey hoeslakens, dit heeft te maken met de dikte van de garen welke is gebruikt tijdens de productie. In ons assortiment jersey hoeslakens hebben wij momenteel de merken HomeCare (220 grams), Duimelot (ledikant en kinder maten) en Romanette (220 grams) garen.

Filters

Om het zoeken zo makkelijk mogelijk te maken, kun je gebruik maken van filters. De filters zie je aan de linkerkant op de website. Als je een materiaal hebt gekozen, kun je daarna een filter gebruiken om de maat naar jouw keuze aan te klikken en / of een kleur te selecteren. Zo zie je alleen de hoeslakens welke beschikbaar zijn in het door jou gekozen materiaal, in de juiste maat en in de door jou gewenste kleur(en).