Jersey Hoeslakens

Ruim assortiment jersey hoeslakens in diverse kleuren. Verkrijgbaar voor de éénpersoons, tweepersoons en lits-jumeaux maten. Snelle levering en gratis verzending vanaf €50,-

Geen producten gevonden...
Jersey Hoeslakens

Jersey is een verzamelnaam voor stoffen met een bepaalde breibinding. Een speciale weeftechniek zorgt ervoor dat het katoen rekbaar wordt. Jersey wordt machinaal gefabriceerd. Door de rekbaarheid en het elastiek rondom de rand, is het hoeslaken gemakkelijk om het matras te trekken. Tevens zorgt het elastiek rondom ervoor dat het hoeslaken niet snel verschuift. Jersey hoeslakens zijn sterk en zacht.

Jersey hoeslakens zijn relatief goedkoop, dit heeft te maken met de dikte van de garen welke is gebruikt tijdens de productie. In ons assortiment jersey hoeslakens hebben wij momenteel de merken HomeCare (135 grams garen - 100% katoen), DreamHouse (135 grams garen - 100% katoen) en Romanette (150 grams garen - 100% mako katoen).

Romanette

De Romanette jersey hoeslakens zijn verkrijgbaar in twintig verschillende kleuren en in de maten éénpersoons, tweepersoons en lits-jumeaux. De hoeslakens hebben een hoekhoogte tot ca. 25 cm en zijn vervaardigd uit 100% mako katoen. Mako-katoen zijn de hoogwaardigste, veredelde en getwiste garens.

HomeCare

De HomeCare jersey hoeslakens zijn verkrijgbaar in elf verschillende kleuren en in de maten éénpersoons, tweepersoons en lits-jumeaux. Zowel DreamHouse als HomeCare jersey hoeslakens hebben een hoekhoogte van 30cm, hierdoor zijn de hoeslakens perfect geschikt voor dikke matrassen en boxsprings.

DreamHouse

De Dreamhouse jersey hoeslakens zijn verkrijgbaar in elf verschillende kleuren en in de maten éénpersoons, tweepersoons en lits-jumeaux. Zowel DreamHouse als HomeCare jersey hoeslakens hebben een hoekhoogte van 30cm, hierdoor zijn de hoeslakens perfect geschikt voor dikke matrassen en boxsprings.

Filters

Om het zoeken zo makkelijk mogelijk te maken, kun je gebruik maken van filters. De filters zie je aan de linkerkant op de website. Als je een materiaal hebt gekozen, kun je daarna een filter gebruiken om de maat naar jouw keuze aan te klikken en / of een kleur te selecteren. Zo zie je alleen de hoeslakens welke beschikbaar zijn in het door jou gekozen materiaal, in de juiste maat en in de door jou gewenste kleur(en).