Velours Hoeslakens!

Assortiment velours hoeslakens in diverse kleuren. Verkrijgbaar voor de éénpersoons, tweepersoons en lits-jumeaux maten. Snelle levering en achteraf betalen mogelijk.

Geen producten gevonden...
Velours Hoeslakens!

Bij geweven velours worden na het weven de lussen doorgesneden, hierdoor gaan ze rechtop het weefsel staan. Hierdoor voelt het weefseloppervlak zacht aan. Velours wordt gezien als de opvolger van badstof en heeft dan ook een veel duurzamer karakter. Omdat het hoeslaken hoogpolig is, ventileert het goed, waardoor het in de zomer relatief koel aanvoelt en in de winter juist warm en zacht is.

Romanette Velours Hoeslakens

Romanette heeft jarenlange ervaring (sinds 1951) in het ontwerpen en maken van zeer kwalitatief hoogwaardig beddengoed. Hierdoor gaat het beddengoed van Romanette langer mee en is het bovendien ook betaalbaar. De velours soft stretch hoeslakens zijn geschikt voor meerdere maten matrassen. De Romanette velours hoeslakens zijn verkrijgbaar in maar liefst 18 verschillende kleuren, zo is er altijd een passende kleur voor bij het dekbedovertrek en de slaapkamer.

Makkelijk zoeken op onze website

Door gebruik te maken van filters, kunt u makkelijker zoeken op onze website. Aan de rechterzijde kunt u verschillende selecties maken.