Splittopper Hoeslakens

Ruim assortiment splittopper hoeslakens in diverse kleuren. Verkrijgbaar voor de tweepersoons en lits-jumeaux. Snelle levering en gratis verzending vanaf €50,-

Geen producten gevonden...
Splittopper Hoeslakens
Deze topper hoeslaken hebben een split met een lengte van 90 centimeter aan de bovenzijde van het hoeslaken. Dit zodat beide topmatrassen goed bij elkaar blijven zitten en toch afzonderlijk in hoogte te verstellen zijn. Door de speciaal voor toppers ontwikkelde hoek in het hoeslaken blijft het hoeslaken perfect rond uw topmatras zitten, zonder dat deze gaat opkrullen.

In ons assortiment hebben wij jersey splittoppers van de merken Ambianzz en HomeCare, deze zijn rekbaar. De katoenen toppers van HomeCare hebben een perfecte pasvorm en zijn daarom in meerdere maten verkrijgbaar.

De splittopper hoeslakens zijn verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren en in de maten tweepersoons en lits-jumeaux. Zowel de HomeCare als Ambianzz splittopper hoeslakens hebben een hoekhoogte tot 10cm.

Door gebruik te maken van filters, kunt u makkelijker zoeken op onze website. Aan de rechterzijde kunt u verschillende selecties maken.