Kussenslopen

Wij bieden kussenslopen van flanel, 100% katoen, micropercal en molton aan. De molton kussenslopen zijn altijd wit. De collectie flanellen, katoenen en micropercal kussenslopen laten ook andere kleuren zien.

Geen producten gevonden...
Kussenslopen

Wij bieden kussenslopen van flanel, 100% katoen, micropercal en molton aan. De molton kussenslopen zijn altijd wit van kleur. De collectie flanellen, katoenen en micropercal kussenslopen laten ook andere kleuren zien.

Als je meerdere kussens op je bed hebt liggen, dan heb je vaak niet genoeg aan het aantal kussenslopen wat bij een dekbedovertrek geleverd wordt. Ook vinden sommige mensen het prettig om 2 kussenslopen om het kussen te doen ter bescherming van het kussen. Daarom bieden wij verschillende soorten kussenslopen aan.

Materiaal

Als eerste de katoenen kussenslopen. Deze kussenslopen zijn gemaakt van 100% katoen. Dit is niet gemengd met eventuele synthetische stoffen. Katoenen kussenslopen voelen lekker koel aan, ademen goed en nemen vocht erg goed op. Katoenen kussenslopen zijn erg geschikt voor de warmere maanden.

Flanellen kussenslopen zijn heerlijk zacht en warm. De kussenslopen passen zich snel aan jouw lichaamstemperatuur aan en zijn daarom erg geschikt voor de koudere maanden.

Molton kussenslopen zijn gemaakt om het kussen te beschermen. De molton kussenslopen van HomeCare zijn van katoen gemaakt en doen qua stof wel denken aan badstof. Dit neemt vocht erg goed op. De molton kussenslopen van Cinderella zijn ook gemaakt van 100% katoen, alleen deze kussenslopen zijn op een andere manier geweven en daardoor dikker.

Maat

De kussens die het meest in Nederland worden verkocht hebben een afmeting van 60x70 cm. Daarom bieden wij de kussenslopen ook in deze maat aan. Zowel de flanellen als de katoenen en de molton kussenslopen in ons assortiment hebben een afmeting van 60x70 cm, eventueel zijn de flanellen kussenslopen ook verkrijgbaar in 65x65 cm.