Klantenservice

Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week bij ons shoppen. Wij zijn zelf niet 24 uur per dag, 7 dagen per week aanwezig, maar om je goed advies te geven, je vragen te beantwoorden of klachten op te lossen, kun je ons op meerdere manieren bereiken.


Contactformulier

Op deze pagina kun je een contactformulier invullen. Deze zal als e-mail bij ons binnen komen en wij zullen je zo snel mogelijk een reactie sturen. Wij proberen je in ieder geval dezelfde dag nog antwoord te geven, tenzij de e-mail na openingstijden bij ons binnen komt. Over het algemeen heb je binnen enkele uren al een reactie.


E-mail

Je kunt ons altijd een e-mail sturen op [email protected]. Wij zullen hier zo snel mogelijk op reageren. Wij proberen je in ieder geval dezelfde dag nog antwoord te geven, tenzij de e-mail na openingstijden bij ons binnen komt. Over het algemeen heb je binnen enkele uren al een reactie.


Chat

Je kunt ons ook vragen stellen via de chat. Zie je ‘online’ staan? Dan zijn we direct beschikbaar voor jouw vragen. Zie je ‘offline’ staan? Dan kan het zijn dat we gesloten zijn of dat de chat vol zit. Als je ons dan een bericht stuurt, krijgen wij deze als e-mail binnen en zullen wij hier zo snel mogelijk op reageren.


Telefoon

Wil je telefonisch contact met ons buiten de hier onder genoemde beschikbaarheid? Stuur dan een appje of een mailtje om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is (+31) 06 11 07 79 53.

Momenteel wegens omstandigheden niet telefonisch bereikbaar.


Onze gegevens

Naam onderneming: Your Webshop Company
Handelend onder naam: Dekbeddenvoordeel.nl
URL webshop: www.dekbeddenvoordeel.nl

E-mailadres:
[email protected]
KvK-nummer: 55278698
BTW identificatienummer: NL851636421B01

Bankgegevens

Ten name van: Your Webshop Company
IBAN: NL51RABO0348014961

BIC: RABONL2U


Dekbeddenvoordel.nl. Het adres voor dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens, lakens, spreien, kussens, kussenslopen en sierkussens.

Neem contact op

Contactgegevens

Dekbeddenvoordeel.nl
Adres Moleneind ZZ 27 A
Postcode 9203 ZW
Plaats Drachten
Land Nederland
E-mail [email protected]