Wij streven er naar om jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Indien mogelijk de eerstvolgende werkdag. Doordat sommige producten op bestelling worden gemaakt, is het niet altijd mogelijk om je bestelling dezelfde dag nog te versturen. Daarom vermelden wij de levertijden bij al onze artikelen. Uiteraard doen wij te allen tijde ons best om je bestelling zo snel mogelijk te versturen.


Verzendkosten Nederland

Binnen Nederland brengen wij €4,95 in rekening aan verzendkosten bij bestellingen onder de €50,-. Bij bestellingen boven dit bedrag betaalt je geen verzendkosten.


Verzendkosten België

Bij verzending naar België brengen wij €6,95 in rekening aan verzendkosten bij bestellingen onder de €50,-. Bij bestellingen boven dit bedrag betaal je geen verzendkosten.


Deellevering

Wordt je bestelling in delen verstuurd omdat onderlinge levertijden afwijken? Je bestelling wordt zonder extra verzendkosten in delen naar je verstuurd. Er verandert voor jou dus niets in de kosten.


Levertijden

Binnen enkele minuten na het bestellen ontvang je van ons een orderbevestiging per e-mail. De levertijd voor je bestelling is afhankelijk van de gekozen betaalmethode, de specifieke levertijd die vermeld staat bij het door jou gekozen product en onze voorraad. 

Bij betaling via iDeal, PayPal, Bancontact, MisterCash, Creditcard en Achteraf betalen via Billink wordt je bestelling zo snel mogelijk verstuurd. Uiteraard binnen de aangegeven levertijd die bij het door jou gekozen product wordt aangegeven.

Bij betaling via bankoverschrijving, gaat de aangegeven levertijd in op het moment dat wij het bedrag binnen hebben gekregen.


Track en trace

Je ontvangt een track en trace code per e-mail, waarmee je je bestelling kunt volgen.


Verzending

Wij versturen onze pakketten via PostNL en DHL.

PostNL bezorgt je bestelling tussen 09:00 en 22:00 uur op het door jou aangegeven afleveradres. Ben je niet thuis als de bestelling wordt aangeboden? De pakketbezorger zal een briefje achterlaten met daarop informatie over je pakket. Soms wordt het bij één van je buren afgeleverd, het kan ook zijn dat de bezorger het pakket opnieuw komt aanbieden , dat je een afspraak kunt maken over de aflevering of dat het voor je wordt klaargelegd op een afhaalpunt.

Je ontvangt een e-mail met daarin de track & trace gegevens. Hierin wordt vaak een verwacht tijdstip van levering aan te geven.

DHL bezorgt je bestelling tussen 09:00 en 22:00 uur op het door jou aangegeven afleveradres. Ben je niet thuis als de bestelling wordt aangeboden? De pakketbezorger zal een briefje achterlaten met daarop informatie over je pakket. Soms wordt het bij één van je buren afgeleverd, het kan ook zijn dat de bezorger het pakket opnieuw komt aanbieden, dat je een afspraak kunt maken over de aflevering of dat het voor je wordt klaargelegd op een afhaalpunt.

Op dit moment is het voor ons nog niet mogelijk om je pakket rechtstreeks bij een afhaalpunt te laten bezorgen.


Vertraging van je bestelling

Het kan voorkomen dat jouw pakket vertraging oploopt bij de pakketbezorger. Doordat jouw pakket  bijvoorbeeld fout gesorteerd is, de vrachtwagen een klapband heeft of door andere onvoorziene omstandigheden. Via de track en trace kun je je bestelling volgen en kun je zien of er bijzonderheden zijn. Uiteraard vinden ook wij het heel vervelend als jouw bestelling vertraging oploopt. Ook als we daar zelf niets aan kunnen doen. We zullen er daarom wel alles aan doen om er voor te zorgen dat je jouw pakket alsnog zo snel mogelijk ontvangt.

Levering in het buitenland

Als je een bestelling bij ons plaatst, kun je deze standaard in Nederland en België laten bezorgen. Wil je bestellen en het elders in de wereld laten bezorgen? Dit is over het algemeen geen enkel probleem. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zullen dan voor jouw specifieke situatie nagaan wat de verzendkosten zullen zijn.