Betalen moet ook gebeuren. Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, bieden wij verschillende opties om dekbedden, hoeslakens, dekbedovertrekken, lakens, (sier) kussens, spreien en / of kussenslopen te kunnen bestellen.

De mogelijkheden

Vooruitbetaling:
iDeal
PayPal
Creditcard
MisterCash / Bancontact

Achteraf betalen (Alleen in Nederland):
Billink
Klarna (€0,99 transactiekosten)

Er worden geen transactie kosten in rekening gebracht, met uitzondering van Klarna. Hiervoor zijn de transactiekosten €0,99 per bestelling.

Vooruitbetaling

Nadat je de bestelling hebt ingevoerd, maak je het openstaande orderbedrag zelf op onze bankrekening over. Vergeet niet om je klantnummer en ordernummer te vermelden bij de overboeking.

Onze gegevens:
Your Webshop Company
IBAN: NL51RABO0348014961
BIC: RABONL2U

Als je voor vooruitbetaling kiest, hou er dan rekening mee dat het één tot drie werkdagen kan duren voordat het bedrag bij ons binnen is. Dit geldt voor een overschrijving vanaf een Nederlandse bank. Vanaf een buitenlandse bank kan dit nog enkele werkdagen langer duren. Dit is dus niet de snelste manier van betalen. Zodra het bedrag bij ons binnen is gekomen, gaan we over tot verzending van de bestelling.

iDeal

Als je betaalt via deze optie, dan betaal je vooraf via internetbankieren van je eigen bank. De volgende (Nederlandse) banken bieden de mogelijkheid om te betalen met iDeal aan: ABN AMRO, ASN, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS, Triodos en Van Lanschot Bankiers.

Betalen via iDeal is snel, simpel en veilig. Je betaalt online via je eigen bank. De betaling is vrijwel gelijk bij ons binnen, zodat we snel tot verzending over kunnen gaan.

PayPal

Als je wilt betalen via PayPal, dan heb je een PayPal account nodig. Dit account is als het ware als je digitale portemonnee. Je voert je betaalgegevens bij PayPal in, maar hoeft dit niet meer in te voeren bij het bestellen. Dan heb je alleen je e-mailadres en PayPal- wachtwoord nodig. Je hebt dus ook geen card reader nodig.

Betalen via PayPal is veilig, simpel en snel. Ook biedt PayPal aankoopbescherming. Voor meer informatie hierover, zie www.paypal.com. De betaling is vrijwel gelijk bij ons binnen, zodat we snel tot verzending over kunnen gaan.

Creditcard

Betaal gemakkelijk met je Mastercard, Maestro, Visa of American Express card. De creditcard wordt wereldwijd gebruikt om betalingen te verrichten. Je vult je gegevens in via een beveiligde verbinding. De controle vindt gelijk plaats. Betalen via creditcard is veilig, simpel en snel. Vaak wordt er bij je creditcard aankoopbescherming geboden, voor meer informatie hierover, zie de voorwaarden van je creditcard. De betaling is vrijwel gelijk bij ons binnen, zodat we snel tot verzending over kunnen gaan.

MisterCash / Bancontact

Voor Belgische klanten bieden wij de optie MisterCash / Bancontact aan. Je betaalt met je eigen kaart en PIN-code via je eigen bank. De betaling wordt vrijwel gelijk verwerkt, zodat we snel tot verzending over kunnen gaan.

Achteraf betalen via Billink (alleen mogelijk voor Nederlandse klanten)

Als je kiest voor achteraf betalen, dan ontvang je eerst je bestelling thuis. Je kunt je bestelde product(en) thuis bekijken en ontvangt een digitale factuur waarmee je de betaling kunt doen. Billink verzorgt het betaalproces hiervan voor ons.

Binnen enkele dagen na de bestelling ontvang je een digitale factuur om de bestelling te kunnen betalen. Je kunt uit verschillende betaalmethoden kiezen om de betaling uit te voeren.

Achteraf betalen via Billink kan tot een bedrag van €250,00. Billink hanteert een strikt privacy beleid, deze staat omschreven in haar privacy statement. Na het invoeren van je gegevens voert Billink een kredietcheck uit. Op basis hiervan, kan het gebeuren dat je niet in aanmerking komt om gebruik te maken van achteraf betalen via Billink. Wil je weten waarom je niet in aanmerking komt, dan raden wij je aan om contact op te nemen met Billink, zie www.billink.nl.

Als Billink, op basis van de kredietcheck, aangeeft dat je in aanmerking komt om gebruik te maken van achteraf betalen, dan krijgen wij dat gelijk door. Je bestelling zal dan ook zo snel mogelijk verstuurd worden.

Mocht je de betaling via Billink niet op tijd overmaken, dan zullen er wel extra kosten door Billink in rekening worden gebracht. Hier brengt Billink je van op de hoogte. Voor meer informatie zie ook artikel 15 in onze algemene voorwaarden of www.billink.nl.

Achteraf betalen via Klarna (alleen mogelijk voor Nederlandse klanten)

Als je kiest voor achteraf betalen, dan ontvang je eerst je bestelling thuis. Je kunt je bestelde product(en) thuis bekijken en ontvangt een digitale factuur waarmee je de betaling kunt doen. Klarna verzorgt het betaalproces hiervan voor ons.

Bij de eerste bestelling via Klarna moet je een account aanmaken bij Klarna. Bij elke volgende bestelling kun je makkelijk via Klarna inloggen. De bestelling moet bevestigd worden via Klarna en je ontvangt een bevestiging van je bestelling van Klarna op de website en per e-mail.