Sparen voor korting of gratis artikelen

Wist je dat je bij ons kunt sparen voor korting op je bestelling of volledig gratis artikelen? Bij iedere bestelling die je doet spaar je automatisch punten. Deze punten kun je inwisselen voor korting of gratis producten.


Hoe werkt het?

Iedere klant doet automatisch mee want bij het plaatsen van een bestelling via Dekbeddenvoordeel.nl spaar je automatisch punten. Het enige wat je moet doen om deze punten te kunnen gebruiken, is een account aanmaken. Hiervoor krijg je ook gelijk 100 punten.

Voor iedere euro die je in de webshop besteed, ontvang je 5 punten. Het bedrag wat je besteed, wordt afgerond. €49,95 wordt €50,- en dit zijn dus 250 punten. (Over eventuele verzendkosten spaar je geen punten.)

Maar er zijn meer manieren om punten te sparen. Voor ieder bezoek aan onze webshop krijg je ook 5 punten. Je moet natuurlijk wel ingelogd zijn anders wordt het niet geregistreerd en het geldt maximaal 1 keer per dag.

Je kunt ook punten sparen door ons aan te bevelen via Twitter, WhatsApp, Facebook of e-mail. Als iemand via jouw link een bestelling plaatst op Dekbeddenvoordeel.nl van meer dan €30,- verdien je daar 500 punten voor.

Er zullen ook nieuwe manieren komen om punten te verdienen. Deze kun je zien wanneer je ingelogd bent in jouw account.


Puntentotaal

Het kan zijn dat jouw puntentotaal afwijkt van wat je dacht te hebben gespaard. Punten voor een bezoek aan de webshop worden gelijk goedgekeurd. Punten die je spaart bij het plaatsen van een bestelling worden eerst 30 dagen vastgehouden. Je hebt bij ons namelijk 30 dagen retourrecht. Als je je bestelling binnen die 30 dagen retour stuurt, komen de punten te vervallen. Is de bestelling naar wens en hou je deze? Dan zullen de punten na 30 dagen automatisch worden bijgeschreven.

Mocht je binnen 30 dagen een nieuwe bestelling willen plaatsen en hierbij ook de punten van je laatste bestelling willen inwisselen, stuur ons dan even een bericht. We zullen de punten dan handmatig bijschrijven. Denk er wel om dat het retourrecht dan vervalt op de dag dat de punten worden bijgeschreven.


Inwisselen

De door jou gespaarde punten kun je inwisselen voor vouchers. Deze vouchers geven je bijvoorbeeld €5,- of €10,- korting of zorgen ervoor dat je een dekbedovertrek gratis kunt bestellen. 500 punten staat gelijk aan €5,- korting. Je kunt zelf kiezen waar je je punten voor in wilt wisselen. De punten zijn onbeperkt geldig, dus je kunt net zolang door sparen als je wilt.


Geen account aangemaakt, wel besteld

Heb je in het verleden 1 of meerdere bestellingen geplaatst, maar hiervoor geen account aangemaakt? Geen probleem, je punten kunnen met terugwerkende kracht alsnog bijgeschreven worden. Maak dan alsnog een account aan. Dit doe je hier. Let op dat je voor je account hetzelfde e-mailadres gebruikt wat je ook bij je geplaatste bestellingen hebt gebruikt.

Als je dan een account hebt aangemaakt, horen de punten voor eerder geplaatste bestellingen automatisch te worden bijgeschreven. Is dit niet het geval? Neem dan even contact met ons op, dan kunnen wij dit vast voor je oplossen.


Succes met sparen!