Natuurlijk krijgen ook wij regelmatig vragen. Daarom hebben wij de veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Hoe kan ik bestellen?

Je kunt een bestelling gemakkelijk via onze website plaatsen. Op de pagina Bestelproces vind je hier meer informatie over. Uiteraard mag je ons ook bellen of een e-mail sturen om een bestelling te plaatsen. Onze contactgegevens vind je hier.

Betaal ik verzendkosten?

Bij bestellingen binnen Nederland betaal je geen verzendkosten bij bestellingen boven de €50,-. Bij bestellingen onder de €50.- betaal je €3,95 aan verzendkosten.
Bij bestellingen naar België betaal je geen verzendkosten bij bestellingen boven de €50,-. Bij bestellingen onder de €50,- betaal je €5,95 aan verzendkosten.

Bezorgt Dekbeddenvoordeel.nl ook buiten Nederland en België?

Ja, alleen moeten we hiervoor nakijken wat de verzendkosten zijn. Wil je een bestelling buiten Nederland of België laten bezorgen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Uit welke betaalmethoden kan ik kiezen bij Dekbeddenvoordeel.nl?

Je kunt kiezen uit:
Vooruibetaling
iDeal
PayPal
Creditcard
MisterCash
Bancontact
Achteraf betalen via Billink

Kan mijn bestelling op een ander adres worden bezorgd?

Ja, dat is geen probleem. Je kunt bij het plaatsen van een bestelling een factuuradres en een leveradres invullen. Wil je jouw bestelling ergens ander laten bezorgen, vul dan een ander leveradres in. Het is op dit moment nog niet mogelijk om jouw bestelling bij een afhaalpunt van PostNL of DHL te laten bezorgen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Klik op 'log in'. Je kunt hier inloggen of kiezen voor de optie 'Wachtwoord vergeten'. Als je hier je e-mailadres invult en op 'verstuur' klikt, dan krijg je een e-mail van ons zodat je een nieuw wachtwoord kunt instellen.

Moet ik een account aanmaken om te bestellen?

Nee, dit is niet verplicht. Wil je jouw bestelling(en) in de toekomst nog eens bekijken of je gegevens wijzigen, dan raden wij je aan om wel een account aan te maken, maar nogmaals, dit is niet verplicht.